Arsin Yeşilce Özel Eğitim Meslek Okulu

Vizyon: Vizyonumuz, ilköğretimi tamamlamış, hafif düzeyde zihinsel engelli bireylere mesleki eğitim alanında, en yüksek kalitede eğitim vererek, onların eğitim ve gelişimine destek olmaktır.

Misyon: Misyonumuz, topluma kendi ayakları üzerinde durabilen, üretkenliği kendine yol edinmiş, kendilerini başkalarına bağımlı kalmaktan kurtarmış bireyler kazandırmaktır.

Başarılar: Okulumuzla ilgili olumlu gelişmeleri okulumuzun ´Haberler´ modülünden takip edebilirsiniz.

Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Trabzon ilinin Yomra, Araklı ve Arsin ilçelerinden öğrencilerimiz servisle okulumuza ulaştırılmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://arsinyesilceozelegitim.meb.k12.tr

Adres - Yeşilce Mah. Şenkaya Falcıova Mevkii Arsin/TRABZON

Yerleşim Yeri - Yeşilce Mah. Şenkaya Falcıova Mevkii Arsin/TRABZON

Adres - Yeşilce Mah. Şenkaya Falcıova Mevkii Arsin/TRABZON

Ulaşım Arsin merkezinden taksi tutularak yada öğrenci servisiyle ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezine 3.1 Km, il merkezine 25.3 Km uzaklıktadır.